Categoriën
De sociale ontdekking
Archief

Brandstof

Vraag je je af wat wij zoal eten? Wat wij met ons meesjouwen op een reguliere fietsdag? Wel dat zal ik je vertellen. Eigenlijk houden we het allemaal heel gezond. We ontbijten en lunchen met zelfgesmeerde boterhammetjes. De kwaliteit van het brood varieert. Soms hebben we heerlijk donker 10-granen brood; soms nemen we genoegen met bruin brood met een gezonde naam. Zoals bijvoorbeeld german pumpernickel bread. Op het brood zit een laagje Philidelphia cream cheese. De lichte variant. Daarboven op uitgesmeerde avocado. Afgemaakt met kaas of kipfilet met mosterd. Als we echt heel ruig willen doen dan behangen we de broodjes met een dikke laag waterkers. Het avondeten varieert. Dan weer brood (zelfde recept als hierboven) met iets erbij of een groenteprutje. Eerlijkheidshalve moet ik vertellen dat we echt avondeten nog niet heel vaak zelf hebben gemaakt. Tussendoor maken we het geheel compleet met een notenmix, een mueslibar of een andere gezonde energierijke snack. Nooit iets anders tussendoor, vraag je je misschien af? O ja, zeker wanneer we in een klein stadje een café aantreffen met heerlijke koffie én iets erbij. Vandaag stond op ons menu bijvoorbeeld peanut butter & chocolate cake. Maar het mag ook best gewoon een muffin zijn (als ie maar groot is).

Comments are closed.